IGEUS platforma

Razgranajte vaše poslovanje.

IGEUS platforma jedinstvena je platforma za isporuku i plaćanje različitih elektronskih roba i usluga.


Platforma integrira prodavatelje elektronskih roba i usluga s različitim kanalima prodaje u jedinstveni sustav naplate s ciljem da krajnjem kupcu kupovina robe ili usluge bude brža, jednostavnija i dostupnija. IGEUS platforma koristi napredne tehnologije kako bi osigurala sigurnu, pouzdanu i fleksibilnu komunikaciju svih strana uključenih u sustav.

Tko koristi IGEUS platformu?


IGEUS platforma integrirana je s raznim prodavateljima elektronskih roba i usluga, uključujući poduzeća koja upravljaju otvorenim i zatvorenim parkiralištima, javnim i privatnim garažama, javnim gradskim i međugradskim prijevozom te ostalim ponuđačima (npr. ulaznice, vaučeri, poklon bonovi i sl.).

 

Prednosti IGEUS platforme


Korištenjem IGEUS platforme ponuđači različitih elektronskih roba i usluga proširuju bazu svojih potencijalnih korisnika kroz otvaranje novih kanala prodaje. On-line uvid u sve transakcije u realnom vremenu omogućuje kvalitetnije upravljanje financijskim sredstvima i planiranje prihoda.

Kanali prodaje ugovaranjem IGEUS platforme dobivaju moćan alat za uvođenje novih roba i usluga u svoj asortiman te privlačenje novih kupaca, a kroz povezanu prodaju sa svojim osnovnim asortimanom značajno unaprjeđenje prihoda.

IGEUS platforma

Želite se povezati s našim partnerima već uključenim u platformu ? Uključite se u IGEUS platformu i trenutno iskoristite potencijal novih kanala prodaje.
Želite uključiti dodatne proizvode/usluge u vaš prodajni asortiman? Integrirajte IGEUS platformu u vaše poslovanje i povećajte prihode.
Želite dodatne informacije?

Kontaktirajte nas

Važno: obavijest o promjeni imena tvrtke Infoart grupa d.o.o. u PAYDO SERVICES d.o.o.

temeljem rješenja Trgovačkog suda u Zagrebu od 09.04.2019. promijenjeno je ime tvrtke Infoart grupa d.o.o. u PAYDO SERVICES d.o.o.

Razlog za promjenu imena je želja da se tvrtka još više fokusira na pružanje usluga elektronske trgovine te da se u skladu s time brend PayDo direktno poveže s nazivom tvrtke.

Osim ove, u društvu nema drugih promjena, te svi drugi podaci tvrtke, npr. OIB, adresa, brojevi žiro računa, telefona, itd. kao i pravni i poslovni odnosi ostaju nepromijenjeni.

Novi puni naziv: PAYDO SERVICES elektronička trgovina i usluge d.o.o.
Novi skraćeni naziv: PAYDO SERVICES d.o.o.
Sjedište/adresa: Lastovska 23, 10000 Zagreb
OIB: 60162542127